fbpx

Blomsterdekor Bergen AS – Avdeling Tårnplass

Blomsterdekor Tårnplass:
Hos oss møter du noen av Norges beste og mest kreative blomsterdekoratører, som hjelper deg med den perfekte buketten og blomsterdekor til ditt behov. Vi har 3 faglig dyktige blomsterdekoratører og en lærling i butikken vår på Tårnplass. De har god erfaring med levering av blomster til privat og bedriftsmarkedet. Vi leverer blomster blomster i hele Bergen og omegn samt i helge Norge gjennom vårt medlemskap i Interflora. Vi sørger for at din julehilsen med blomster blir levert på døren i Bergen, Hordaland, Norge for øvrig og hele verden.

Vi har kompetanse og kapasitet til å dekke alle dine blomsterbehov – uansett størrelse.

Innvendig blomsterdekorering og utsmykning

Våre blomsterdekoratører innehar bred ekspertise innen utsmykning  med blomster og dekor til alle typer event og innvendige areal, samt utforming og oppgradering av innemiljø i ulike bedrifter. Vi tilbyr profesjonell veiledning og gir gode råd om hva som passer best for akkurat dine fasiliteter. Etter å ha vært på befaring hos deg, utarbeider vi dekorløsninger i henhold til dine ønsker og behov.

Vi har strenge rutiner på innkjøp, oppbevaring og behandling av blomster, slik at våre kunder til enhver tid får de friskeste blomstene med optimal holdbarhet

Ta kontakt: 
MAIL: taarnplass@blomsterdekor.no
TLF: 55 23 00 36 / 55 30 70 00