fbpx

Velkommen til siden vår –  Blomsterdekor Bergen AS – Avdeling Tårnplass

Ove Hetlevik har vert medeier, regnskapsjef og personalsjef i Blomsterdekor AS og Finn Schjøll Blomster i 30 år. Det var derfor naturlig å ta tilbake det gode gamle Blomsterdekor navnet da vi kjøpte butikken på Tårnplass i Bergen og butikken i Kristiansand.

Blomsterdekor Tårnplass:
Hos oss møter du noen av Norges beste og mest kreative dekoratører, som hjelper deg med den perfekte buketten eller blomsterdekor til ditt behov. Vi har 3 faglig dyktige blomsterdekoratører og en lærling i butikken vår på Tårnplass. De har god erfaring med levering av blomster til privat og bedriftsmarkedet. Vi leverer blomster blomster i hele Bergen og omegn samt i helge Norge gjennom vårt medlemskap i Interflora.

Vi har kompetanse og kapasitet til å dekke alle dine blomsterbehov – uansett størrelse.

Innvendig blomsterdekorering og utsmykning

Våre blomsterdekoratører innehar bred ekspertise innen utsmykning av alle typer events og innvendige areal, samt utforming og oppgradering av innemiljø i ulike bedrifter. Vi tilbyr profesjonell veiledning og gir gode råd om hva som passer best for akkurat dine fasiliteter. Etter å ha vært på befaring hos deg, utarbeider vi dekorløsninger i henhold til dine ønsker og behov.

Vi har strenge rutiner på innkjøp, oppbevaring og behandling av blomster, slik at våre kunder til enhver tid får de friskeste blomstene med optimal holdbarhet

Ta kontakt: 
MAIL: taarnplass@blomsterdekor.no
TLF: 55 23 00 36 / 55 30 70 00