fbpx
BRUDEBUKETT  OG BLOMSTER TIL BRYLLUP.

Blomsterdekor er kjent for sitt profesjonelle arbeid med dekorering av blomster til bryllup. Vi designer brudebukett tilpasset brud og brudgommens stil og personlighet. Brudebuketten er brudens «smykke» og skal fremheve deg,  din stil og kjole med blomster, farger og fasong. Blomster er sesongbetonte og det er også bryllupene. Bryllups-sesongen er mest aktiv i  vår og sommermåneden men nå har også de populære månedene strukket seg til august og september. Det er også mange som gifter i vintermånedene. Da er det mye lettere å få booket favorittkirken, vielse-stedet og selskapslokaler dere ønsker dere.

Trendbilde i brudebukett er nostalgisk og romantisk med litt av stilene fra 50 og 60 tallet, da de skulle være brusende og store. Men den stramme, runde og enkle brudebuketten er også et sikkert valg.  Dråpeformede  brudebuketter ( brudebukett med heng ) er det litt mindre av nå. Disse er ofte litt store og brusende i toppen, for så å falle løst og delikat nedover brudekjolen.

Uansett hvilken stil, antrekk eller brudekjole du velger, hjelper vi dere med valg av blomster i samråd med deres ønsker. Sammen blir vi enig om din helt spesielle bukett,  blomster og dekor til bryllupet. Book time med en av våre blomsterdekoratører i god tid, da er det lettere å planlegge alt fra a til å med kirkedekor, brudebil, bord dekor og dekorering av fest lokalet.

BILDER FRA BRUDEMESSEN – WEDDINGSHOWER I HØST. 

blomsterdekoratørene

Bryllup stand